Mencari Permainan Kad Keluarga yang Menyeronokkan

Permainan

Keluarga kami suka bermain kad! Setiap kali kita berkumpul, keluar kad-kad. Ada yang akan bermain Black Jack, ada yang akan bermain permainan jenis rummy, ada yang akan bermain permainan poker dan ada yang bermain kepala domba.

Apabila kita bermain kad, kita bermain dengan wang sebenar tetapi dengan jumlah yang rendah. Anda mungkin memenangi $ 2,00  download mega888 for android beberapa malam atau anda mungkin kehilangan $ 2,00 beberapa malam. Tetapi kebanyakan kita hanya bersenang-senang. Kami suka belajar permainan kad baru yang boleh kami kongsi antara satu sama lain. Selalu ada beberapa permainan poker yang menarik dan pelbagai variasi pada permainan rummy. Semasa kita semua bermain dengan rakan-rakan yang berbeza yang kita temui selama bertahun-tahun, seseorang akan mempunyai permainan baru yang salah satu daripada kita pelajari dan bawa kepada keluarga seterusnya untuk berkumpul.

Pada masa lalu, beberapa bapa saudara saya bahkan akan membuat peraturan baru untuk beberapa permainan ini. Contohnya, keluarga kami bermain Gin 13, permainan jenis rummy. Terdapat kad liar dalam permainan ini. Peraturan asal ialah anda boleh menggunakan sebilangan besar kad liar yang anda ada. Kemudian seorang pakcik memutuskan terlalu mudah untuk keluar suatu ketika nanti. jadi dia meletakkan peraturan baru hanya separuh kad anda boleh menjadi liar. Jadi di tangan pertama di mana 3 adalah liar, anda hanya boleh menggunakan satu kad liar. Sekiranya anda mempunyai dua kad liar, itu akan menjadi lebih daripada 1/2 daripada 3 kad anda sehingga anda tidak boleh keluar dengan itu. Ini menjadikan permainan sedikit lebih menarik dan kami masih bermain dengan peraturan tersebut.

Sekiranya anda bermain kad untuk bersenang-senang, sila kongsi variasi anda dengan kami. Lihat semula di laman web saya dan saya akan menghantar semua variasi yang berbeza. Kemudian pada kali anda berkumpul dengan keluarga atau rakan, anda boleh menjadi orang yang menunjukkan permainan baru !.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *