Cara Memilih Nombor Pemenang Loteri

loteri

Bolehkah anda benar-benar belajar bagaimana memilih nombor pemenang loteri? Adakah rahsia memilih nombor sihir yang akan muncul pada undian undian seterusnya?

Sekiranya anda mempercayai teori undang-undang tarikan maka mungkin ada. Salah satu prinsip utama undang-undang tarikan  DOWNLOAD MEGA888 IOS adalah “kesadaran bersama” – iaitu teori bahawa kita semua dibuat dari barang yang sama, dan pada skala yang lebih besar, kita semua berkongsi dan mempunyai akses kepada kesedaran yang sama – ” kesedaran sejagat “.

Ini bermaksud bahawa jika kita memikirkan sesuatu dan memusatkan perhatian kepada mereka maka fikiran kita masuk ke dalam kesedaran sejagat ini dan diunjurkan kembali kepada kita … Oleh itu, pada dasarnya apa sahaja yang kita fikirkan, baik atau buruk, kita menarik ke dalam kehidupan kita …

Oleh itu …. dengan memikirkan memenangi loteri, dan memilih nombor pemenang, kita menarik kembali fenomena ini ke dalam kehidupan kita. Kami memanfaatkan kesedaran sejagat yang mengawal kita, minda kita, orang lain, dan bahkan mengetahui hasil keputusan undian – semuanya adalah segalanya – dan kita mendapat akses kepada maklumat ini. Ini mungkin melalui intuisi yang lebih tinggi, perasaan tentang nombor, atau hanya rasa yang lebih mendalam untuk memilih.

Bagaimana hendak melakukannya?

Terdapat beberapa cara untuk meningkatkan akses anda ke kesadaran sejagat dan meningkatkan peluang anda memenangi loteri, tetapi satu kaedah yang sangat mudah untuk mendapatkan populariti adalah penggunaan audio subliminal. Dengan rakaman ini adalah mungkin untuk memfokuskan kembali fikiran anda dari dalam ke luar dengan menyasarkan secara langsung minda bawah sedar anda dengan pernyataan yang memfokuskan anda untuk memenangi loteri.

Ini dapat menambahkan kekuatan tambahan pada manifestasi anda kerana anda bukan sahaja secara sedar berfikir untuk memenangkan loteri, tetapi pemikiran ini juga ditanam dalam minda bawah sedar anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *